De ce ar trebui să mă alătur programului de afiliere SwisoRent.ro?

 

 

✅ Programul de afiliere SwisoRent.ro reprezinta un potențial de câștig suplimentar pentru partenerii sai din Romania.

✅ Modelul nostru comercial, bazat pe împărțirea veniturilor, pe care îl utilizăm cu partenerii noștri, este modelul preferat în industrie și garantează relații de afaceri pe termen lung, benefice pentru ambele părți.

 

Care sunt costurile și beneficiile pentru partenerii afiliați?

 

 

✅ Nu există costuri implicate pentru partener;

 

 

✅ Programul de afiliere SwisoRent.ro se bazează pe împărțirea veniturilor, deci, prin intermediul conținutului și procesului nostru de rezervare pe site-ul dvs., vă vom ajuta să realizați rezervări de închiriere auto, pentru care vă plătim 6 % din valoarea rezervarii recomandate.

 

 

✅ Este cu adevărat o soluție de tip win-win.

 

✅ Este un program de afiliere foarte transparent, dvs. veti sti in orice moment cat aveti de incasat din recomandarile oferite, avand acces la ointerfata de monitorizare a rezervarilor recomandare.

 

 

Cine poate adera la programul de afiliere SwisoRent.ro?

 

 

✅ Orice deținător de site web care are trafic dedicat pentru rezervările de călătorii online și este interesat să ofere cea mai bună selecție de furnizori de închirieri auto poate adera la programul SwisoRent.ro.

 

 

✅ De asemenea, dacă sunteți un agent de călătorie sau oferiți servicii de rezervare printr-un centru de apel, puteți deveni totuși un partener afiliat prin intermediul unei legături personalizate.

Spune-mi mai multe despre SwisoRent.ro

 

SwisoRent.ro este o agenție de închirieri auto cu traditie in Bucuresti, Prahova si Sibiu. Oferim o gamă largă de mașini de închiriat pentru a satisface nevoile tuturor călătorilor. 

 

SC SWISO RENT A CAR SRL

 

 

Date fiscale : RO19135580 Nr. Reg. Comerțului J29/2311/2006

 

 

Adresa: Str. Sondelor, nr.66,Ploiești, Prahova

 

 

Cu o prezență extinsă în Bucuresti - Otopeni, Sibiu, Ploiesti Prahova, am creat o experiență simplă și eficientă de închiriere auto pentru clienții noștri. Acum, suntem pregătiți să extindem această experiență și să colaborăm cu hotelierii care împărtășesc aceeași viziune de calitate și servicii excelente.

 

 

Cum vă pot contacta dacă am o întrebare?

 

 

Vă rugăm să ne trimiteți un eMail aici, alternativ, să ne sunați la +40 762 203 320.

 

Cum functioneaza programul de afiliere SwisoRent.ro ?

 

 

Cum ma pot inscrie in programul de afiliere SwisoRent.ro ?