SwisoRent.ro - Oportunitatea de a Câștiga Extra!

Suntem bucuroși să vă invităm să deveniți un partener de afiliere cu SwisoRent.ro - parteneriatul care aduce beneficii tuturor!
 

Despre SwisoRent.ro

SwisoRent.ro este o companie de închiriere auto de încredere, cu tradiție, oferind o gamă largă de mașini de închiriat pentru a satisface nevoile tuturor călătorilor. 

SC SWISO RENT A CAR SRL

Date fiscale : RO19135580 Nr. Reg. Comerțului J29/2311/2006

Adresa: Str. Sondelor, nr.66,Ploiești, Prahova

Cu o prezență extinsă în Bucuresti - Otopeni, Sibiu, Ploiesti Prahova, Targovste Dambovita si Buzau am creat o experiență simplă și eficientă de închiriere auto pentru clienții noștri.

Acum, suntem pregătiți să extindem această experiență și să colaborăm cu partenerii care împărtășesc aceeași viziune de calitate și servicii excelente.

De ce să deveniți partener de afiliere cu SwisoRent.ro?

✔️ Câștiguri Substanțiale: Prin colaborarea cu noi, hotelul dumneavoastră poate câștiga comisioane atractive de 6% din fiecare închiriere auto realizată prin intermediul referințelor dvs.

✔️ Un mod simplu și eficient de a genera venituri suplimentare pentru afacerea dvs.

✔️ Experiența Clietului Îmbunătățită: Oferiți o experiență mai completă clienților dumneavoastră, permițându-le să aibă acces rapid la mașini de închiriat de încredere direct de la locația dvs. fara taxe ascunse. Aceasta poate crește satisfacția clienților și poate stimula recomandările viitoare.

✔️ Colaborare Fără Efort: Suntem aici pentru a face totul simplu pentru dvs. Oferim suport complet în procesul de colaborare, de la semnarea contractului de colaborare pana la furnizarea de materiale promoționale, strategii efciente de marketing si urmărirea transparenta a comisioanelor.

✔️ Promovare Flexibilă: SwisoRent.ro vă oferă flexibilitate s susținere în modul în care doriți să promovați serviciile noastre. Putem adapta programul de afiliere pentru a se potrivi nevoilor și resurselor dumneavoastră.

Cum Funcționează?

1️⃣ Înregistrare: Completați formularul nostru de înregistrare pentru a deveni partener de afiliere SwisoRent.ro sau sunati la numarul de telefon afisat +40 762 203 320.

2️⃣ Promovare: Promovați serviciile noastre de închiriere auto verbal este cel mai indicat sau pe site-ul dvs. web, prin e-mailuri către clienți in social media sau în cadrul hotelului, pensiunii dvs. cu materialele promoționale furnizate de noi recomandand serviciile noastre de închiriere auto.

3️⃣ Urmărirea Performanței: Accesați un panou de control online pentru a urmări recomandarile si comisioanele câștigate și pentru a monitoriza performanța recomandarilor dvs.

urmarirea performantei recomandarilor partenerilor afiliati Swiso rent a car

4️⃣ Comisioane: Câștigați comisioane generoase de 6% pentru fiecare închiriere auto finalizată care provine de la clienții dvs.

⭐ Suntem dedicați să construim parteneriate de afiliere de succes și să oferim valoare adăugată atât hotelierilor, propietarilor de ensiuni, bloggerilor de turism cât și clienților noștri.

⭐ Prin colaborarea cu SwisoRent.ro, puteți contribui la creșterea veniturilor și la oferirea unei experiențe mai complete clienților dvs.

începe colaborarea acum

Pentru a începe colaborarea și pentru a afla mai multe detalii, vă rugăm să completați formularul nostru de înregistrare sau să ne contactați la numărul +40 762 203 320.

Împreună, putem crea o experiență de călătorie memorabilă ⭐⭐⭐⭐⭐  pentru clienții dvs. și să câștigăm împreună!

Alăturați-vă acum și începeți să câștigați cu SwisoRent.ro!

Intrebari frecvente despre programul de afiliere SwisoRent.ro