Închiriati o masina pentru prima dată? Consultați mai jos un ghid pas cu pas pentru închirierea unei mașini și alte întrebări frecvente! Dacă închiriați o mașină pentru prima dată, consultați aceste sfaturi pentru cea mai bună experiență!

Cum să închiriez o mașină

1. Selectați data, ora și locația;
Alegeți destinația, data și ora de ridicare.

Amintiți-vă că puteți ridica și preda mașina închiriată în diferite locații dacă discutati in pralabil cu reprezentantul firmei de ichirieri auto in functie de disponibilitatea acestora. Aceasta se numește închiriere de mașini într-un singur sens și puteți vedea cum funcționează in contnuare.

2. Alegeți categoria de închiriere
Cu aceste informații, vom căuta cele mai bune opțiuni de închiriere de mașini disponibile. Tot ce trebuie să faci este să-l alegi pe cel care se potrivește nevoilor tale!


3. Confirmați informațiile de rezervare
Nu uitați să verificați detaliile rezervării pentru închirierea dvs.! Asigurați-vă că aceasta este categoria potrivită, compania dvs. de închiriere preferată și că ați adăugat asigurarea și articolele opționale de care aveți nevoie.

4. Completați informațiile dvs. personale
Următoarea parte este simplă: trebuie doar să adăugați informațiile dvs., astfel încât să putem confirma rezervarea de închiriere a mașinii cu furnizorul.

După aceasta, dacă ați ales metoda de plată online, veți fi redirecționat către pagina de plată. Acum, dacă ați ales să plătiți direct la ghișeu (plătiți la destinație), sunteți gata!

5. Pregătește-te pentru preluarea masinii
Pentru a alege mașina de închiriat, trebuie să prezentați voucherul la ghișeu, așa că nu uitați să îl imprimați în avans.

Dacă aveți îndoieli cu privire la modul în care funcționează, nu uitați să citiți sfaturile noastre despre preluarea și predarea masinii închiriate!

Deci, iată o mică listă de verificare pentru tine!

  • Cum să închiriez o mașină
  • Selectați data, ora și locația închirierii dvs
  • Alege categoria de închiriere
  • Confirmați informațiile de rezervare
  • Completați informațiile dvs
  • Imprimați voucherul înainte de ridicare

Dacă este prima dată când închiriezi o mașină, iată și alte conținuturi care te-ar putea interesa!

Tot ce aveți nevoie pentru a închiria o mașină: acoperă documentația, cerințele de vârstă și cardul de credit necesar pentru depozit.

Cât costă să închiriezi o mașină?: acoperă prețurile medii în toată lumea și ce influențează prețul pe care îl vezi online.

Câți ani trebuie să ai pentru a închiria o mașină?: aprofundează cerințele de vârstă și ce poți face dacă ești „minor” pentru a închiria o mașină.

Cum funcționează un depozit de închiriere de mașini?: extinde subiectul depozitelor de închiriere de mașini, cum se calculează și cât timp durează companiile de închiriere să îl returneze.

Ai alte întrebări? Vom fi bucuroși să vă ajutăm, doar trimiteți-le folosind formularul de contact!