Închiriază în siguranță și convenabil. Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Swisorent

Închirieri auto Buzau de la 6€ pe zi fără TVA!

✔️ Flexibilitate ✔️ Economie ✔️ Confort ✔️ Diversitatea flotei ✔️ Servicii de asistenta rutiera ✔️ Inchirieri pe termen lung ✔️ Preturi de la 6 € pe zi ✔️ Masini noi ✔️ Plata cu cardul ✔️ Fara taxe ascunse

Beneficiați de servicii ireprosabile de închirieri auto in Buzau la cel mai bun pret de închiriere posibil, astfel economisiți timp și bani!

Swiso rent a car este o agenție de închirieri auto cu traditie in BuzauPloiesti, Bucuresti Ilfov Otopeni, Pitesti Arges, Targoviste Dambovita si Sibiu. Swiso Rent a car Pitesti închiriază automobile pentru perioade scurte de timp publicului, variind în general de la câteva zile la câteva zile la câteva săptămâni.

V-ați săturat să căutați în sute de site-uri cu masini de inchiriat Buzau pentru oferte bune? Ei bine ați ajuns exact unde trebuie!

Swiso Rent a car Buzau are recenzii excelente

⭐⭐⭐⭐⭐ 687 de călători care au închiriat o mașină în Buzau, București Otopeni, Ploiești, Buzau, Pitesti și Sibiu, au acordat agenției de autoturisme SwisoRent un rating mediu de 4.6 din maxim 5 conform celor mai importante siteuri de recenzii.

recenzii pozitive de la utilizatorii googlerecenzii utilizatori facebook

recenzii pozitive utilizatori trust pilot

 

Nou! Transfer aeroport Otopeni sosiri & plecări

Swiso Rent a Car Bucuresti, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, cu un nou serviciu și anume transferul dinspre și către aeroportul Otopeni.

Vă garantăm prețuri competitive, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la aeroportul internațional Henri Coandă București.

Pentru serviciul de transfer aeroport, practicăm prețuri de la 27 euro. Nu ezita să ne suni!

Siguranța, confortul și punctualitatea sunt obiectivele noastre! Swiso Rent a Car oferă cea mai bună soluție pentru transport aeroport în condiții excelente și la tarife avantajoase.