Închiriază în siguranță și convenabil. Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Swisorent

Închirieri auto
de la 6 euro fără TVA!

Beneficiați de servicii ireprosabile de închirieri auto la cel mai bun pret de închiriere, astfel economisiți timp și bani!

O agenție de închirieri auto, de închiriere de mașini, rent a car, car rental sau mașini de închiriat este o companie care închiriază automobile pentru perioade scurte de timp publicului, variind în general de la câteva zile la câteva zile la câteva săptămâni.

V-ați săturat să căutați în sute de site-uri de închirieri auto pentru oferte de închirieri auto în București Otopeni, Ploiești, Pitești, Târgoviște, Buzău și Sibiu? Ei bine ați ajuns exact unde trebuie!

Recenzii SwisoRent pentru închirieri auto

⭐⭐⭐⭐⭐ 537 de călători care au închiriat o mașină în București Otopeni, Ploiești, Pitesti, Targoviste, Buzau și Sibiu au acordat agenției de autoturisme SwisoRent un rating mediu de 4.6 din maxim 5.

Inchirieri auto Swisorent Ploiesti Bucuresti Sibiu Otopeni

Nou! Transfer aeroport Otopeni sosiri & plecări

Swiso Rent a Car Bucuresti, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, cu un nou serviciu și anume transferul dinspre și către aeroportul Otopeni.

Vă garantăm prețuri competitive, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la aeroportul internațional Henri Coandă București.

Pentru serviciul de transfer aeroport, practicăm prețuri de la 27 euro. Nu ezita să ne suni!

Siguranța, confortul și punctualitatea sunt obiectivele noastre! Swiso Rent a Car oferă cea mai bună soluție pentru transport aeroport în condiții excelente și la tarife avantajoase.