Închiriază în siguranță și convenabil. Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Swisorent

Închirieri auto Bucuresti de la 6 € pe zi

✔️ Flexibilitate ✔️ Economie ✔️ Confort ✔️ Diversitatea flotei ✔️ Servicii de asistenta rutiera ✔️ Inchirieri pe termen lung ✔️ Preturi de la 6 € pe zi ✔️ Masini noi ✔️ Plata cu cardul ✔️ Fara taxe ascunse

Beneficiați de servicii ireprosabile de închirieri auto la cel mai bun pret de închiriere, astfel economisiți timp și bani!

Swiso rent a car este o agenție de închirieri auto cu traditie in Bucuresti OtopeniPloiesti Prahova, Pitesti Arges, Targoviste Dambovita, Buzau si Sibiu. Inchiriază automobile de diferite marci si modele pentru perioade scurte de timp publicului, variind în general de la câteva zile la câteva zile la câteva săptămâni.

V-ați săturat să căutați în sute de site-uri de închirieri auto pentru oferte de închirieri auto în București Otopeni, Ploiești și Sibiu? Ei bine ați ajuns exact unde trebuie!

Swiso rent a car are recenzii excelente

⭐⭐⭐⭐⭐ 687 de călători care au închiriat o mașină în București Otopeni, Ploiești, și Sibiu au acordat agenției de autoturisme SwisoRent un rating mediu de 4.6 din maxim 5 conform celor mai importante siteuri de recenzii.

recenzii pozitive de la utilizatorii googlerecenzii utilizatori facebook

recenzii pozitive utilizatori trust pilot

 

Nou! Transfer aeroport Otopeni sosiri & plecări

Swiso Rent a Car Bucuresti, vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, cu un nou serviciu și anume transferul dinspre și către aeroportul Otopeni.

Vă garantăm prețuri competitive, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la aeroportul internațional Henri Coandă București.

Pentru serviciul de transfer aeroport, practicăm prețuri de la 27 euro. Nu ezita să ne suni!

Siguranța, confortul și punctualitatea sunt obiectivele noastre! Swiso Rent a Car oferă cea mai bună soluție pentru transport aeroport în condiții excelente și la tarife avantajoase.