Leasing operational auto

leasing operational Swisorent

Contactati-ne cu incredere +40 762 203 320

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, sau o persoana care are nevoie urgenta de extinderea flotei auto, Swiso Rent A Car iti ofera solutia prin serviciul de leasing operational : alege masina care iti surade, plateste o rata fixa lunara si apoi poti sa te bucuri de autovehicul, fara nicio grija. Alege Swiso Rent A Car pentru un leasing operational auto eficient si rapid. Bucura-te de multiplele beneficii pe care ti le oferim :

  • Asigurare obligatorie (RCA) si optional (CASCO)

  • Finantare sau costuri administrative

  • Masina la schimb

  • Plata taxelor anuale

  • Revizie anuala

  • Schimbarea anvelopelor

  • Rata lunara accesibila si care include toate punctele de mai sus

Totul va fi mai simplu daca optezi pentru un serviciu de leasing operational de la Swiso Rent A Car, rapid si fara batai de cap.

Ce inseamna leasing operational auto?

Definitia oficiala suna cam asa: transfer de drept de utilizare al unei flote de masini unei companii in conditiile achitarii de rate lunare fixe care acopera costurile de functionare ale masinii in totalitate incluzand asigurarea, dobanda, taxe si impozite, mentenanta, reparatii si costuri administrative. Riscurile sunt preluate chiar de firma de leasing operational auto.

Practic, leasingul operational este un tip de imprumut prin care persoana juridica are dreptul de a folosi o masina platind rate egale in fiecare luna. De la plata primei rate persoana va fi capabila sa se foloseasca de masina in orice fel ca si cum ar fi a sa.

Ce este leasing-ul operational auto ?

Leasingul operational auto este o metoda de imprumut pe termen lung prin care o persoana poate face rost de o masina pe care sa o foloseasca atunci cand nu detine suma integrala pentru a plati masina pe loc.

Care sunt conditiile leasingului operational ?

Parcul auto este externalizat total sau partial cu ajutorul unui contract de inchiriere sau de management de flote pe o perioada de 12 pana la 57 luni. Clientul reprezentat de o firma are o singura datorie, aceea de a achita o rata lunara fixa, care reprezinta costul total operational al detinerii masinii.

Ce este inclus in rata fixa ?

Valoarea masinii va fi impartita in rate lunare egale, dar valoarea ratei lunare include mai mult decat aceasta suma. Valoarea leasingului operational este o suma ce contine urmatoarele elemente:

- Valoarea de achizitie a masinii

- Asigurari – RCA si CASCO

- Taxe si impozite

- Dobanzi

- Servicii: mentenanta, reparatii, anvelope, masina de inlocuire

- Costuri administrative.

Riscurile unui leasing sunt suportate de firma care il acorda, pentru ca fiecare client sa se simta special si respectat in acelasi timp.