Închiriază în siguranță și convenabil. Măsuri de prevenire împotriva COVID-19 în Swisorent

Leasing operațional auto

Oferta SwisoRent de închirieri auto pe termen lung pentru clienții B2B

leasing operational Swisorent

Contactați-ne cu incredere +40 762 203 320

Servicii de inchirieri auto pe termen lung pentru companii

Fie că eșți un antreprenor la început de drum, sau o persoană care are nevoie urgență de extinderea flotei auto, Swiso Rent A Car îți oferă soluția prin serviciul de leasing operațional sau inchirieri auto pe termen lung : alege mașină care îți surâde, plătește o rată fixă lunară și apoi poți să te bucuri de autovehicul, fără nicio grijă. Alege Swiso Rent A Car pentru un leasing operațional auto eficient și rapid. Bucură-te de multiplele beneficii pe care ti le oferim :

  • Asigurare obligatorie (RCA) și opțional (CASCO)

  • Finanțare sau costuri administrative

  • Mașină la schimb

  • Plata taxelor anuale

  • Revizie anuală

  • Schimbarea anvelopelor

  • Rată lunară accesibilă și care include toate punctele de mai sus

Totul va fi mai simplu dacă optezi pentru un serviciu de leasing operațional de la Swiso Rent A Car, rapid și fără bătăi de cap.

Ce înseamnă leasing operațional auto?

Definiția oficială sună cam așa: transfer de drept de utilizare al unei flote de mașini unei companii în condițiile achitării de rate lunare fixe care acoperă costurile de funcționare ale mașinii în totalitate incluzând asigurarea, dobânda, taxe și impozite, mentenanță, reparații și costuri administrative. Riscurile sunt preluate chiar de firma de leasing operațional auto.

Practic, leasingul operațional este un tip de împrumut prin care persoană juridică are dreptul de a folosi o mașînă plătind rate egale în fiecare luna. De la plata primei rate persoană va fi capabilă să se folosească de mașînă în orice fel că și cum ar fi a sa.

Ce este leasing-ul operațional auto ?

Leasingul operațional auto este o metodă de împrumut pe termen lung prin care o persoană poate face rost de o mașină pe care să o folosească atunci când nu deține suma integrală pentru a plăti mașină pe loc.

Care sunt condițiile leasingului operațional ?

Parcul auto este externalizat total sau parțial cu ajutorul unui contract de închiriere sau de management de flote pe o perioada de 12 până la 57 luni. Clientul reprezentat de o firma are o singură datorie, aceea de a achita o rată lunară fixă, care reprezintă costul total operațional al deținerii mașinii.

Ce este inclus în rata fixă ?

Valoarea mașinii va fi împărțită în rate lunare egale, dar valoarea ratei lunare include mai mult decât această suma. Valoarea leasingului operațional este o suma ce conține următoarele elemente:

- Valoarea de achiziție a mașinii

- Asigurări – RCA și CASCO

- Taxe și impozite

- Dobânzi

- Servicii: mentenanță, reparații, anvelope, mașînă de înlocuire

- Costuri administrative.

Riscurile unui leasing sunt suportate de firma care îl acordă, pentru că fiecare client să se simtă special și respectat în același timp.